آخرین خبرها

لباس محلی پاوه

لباس محلی پاوهReviewed by فرشید ندری on Nov 12Rating: 4.5لباس محلی پسرانهCCZ فروشگاه لباس محلی ایران توران لباس محلی پسرانهCCZ

لباس محلی پاوه
لباس محلی پاوه

نحوه اطلاع از قیمتها

برای اطلاع یافتن از قیمتها فقط کافی است به عنوانهای

 بالای سایت توجه کنید.

عنوانهایی که با کلمه قیمت آغاز شده است.با کلیک

 بر روی هر کدام از آن

دسته ها نمونه ها به همراه قیمت برای شما قابل رویت می شود.

تولید بصورت عمده است .در نتیجه هزینه تمام شده و تولید نسبت

 به سایر فروشگاه پایینتر است.

فقط کافی است شما قیمت محصولات

مارا نسبت به محصولات مشابه مقایسه کنید.

زمانی که شما از تولید کننده خرید می کنید هزینه اضافی

 بابت افراد واسطه پرداخت نمی کنید.

در تولیدات ما به هیچ عنوان از پارچه ضعیف در دوخت لباسها استفاده نمی شود.

شعار ما در تولید سود پایین و فروش زیاد است.

با توجه به شرایط سخت اقتصادی موجود ما سود تولید

 را کم در نظر می گیریم که مردم توان خرید داشته باشند.

زمانی که قیمت مناسب و منطقی باشد فروش بیشتر می شود

و خریدار امکان خرید بیشتری پیدا می کند.

در مرغوبیت پارچه و تولید این فروشگاه هیچگونه شک نکنید .چنانچه هر مشتری

از کیفیت کار راضی نباشد می تواند آن را برگشت دهد و هزینه خود را دریافت کند.

ایران توران فروشگاه تولیدی لباس محلی است .که در

 تولید لباسهای منطقه شمال اعم از گیلکی قاسم آبادی

مازندرانی و تالشی  فعالیت می کند.

به جز لباسهای ذکر شده لباس کرد های شمال خراسان

 که در اصطلاح به کرمانجی معروف هستند

جزو تولیدات دیگر این فروشگاه به حساب می آید.

همچنین لباس دوران قاجاریه از دیگر تولیدات ما به حساب می آید.

لباسهای قاجاری از نظر پارچه و نوار هزینه بالاتری برای تولید در بر می گیرد.

پارچه های مورد استفاده در لباسهای قاجاری شامل

 پارچه های ترمه و مخمل و لمه می شود.

 

 

تلگرام  telegram.me/lebasmohalli
lebas-mohalli اینستاگرام

لباس محلی پاوه

 

 

پوشش ها نشانه فرهنگها و فرهنگها پشتوانه ملتها ..

 

 

لباس محلی پاوه

 

شهر پاوه یکی از شهرهای تاریخی و فرهنگی استان کرمانشاه در غرب ایران است. این شهر در ناحیه‌ی کوهستانی اورامانات واقع شده و به خاطر طبیعت بکر، اقلیم کوهستانی و تاریخچه کهن خود، از مناطق مهم گردشگری و فرهنگی کشور به‌شمار می‌رود. پاوه شهری با معماری پلکانی است که به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و نوع ساختار شهری‌اش، به “شهر هزار ماسوله” نیز معروف شده است. در ادامه به بررسی تاریخچه، صنایع دستی و اقلیم این شهر خواهیم پرداخت.

تاریخچه شهر پاوه

تاریخچه شهر پاوه به دوران باستان برمی‌گردد و نام آن با فرهنگ غنی و باستانی منطقه اورامانات پیوند خورده است. یکی از مهم‌ترین روایت‌ها در مورد پیدایش این شهر، به دوره‌ی ساسانیان بازمی‌گردد. گفته می‌شود که پاوه نام خود را از “پاو”، یکی از سرداران یزدگرد سوم، آخرین پادشاه ساسانی گرفته است. پاو در این منطقه به مقابله با سپاهیان عرب پرداخت و پایگاه خود را در این منطقه ایجاد کرد. به همین دلیل، پاوه به یکی از مراکز مقاومت در برابر تهاجم اعراب تبدیل شد.

همچنین منطقه اورامانات که پاوه در آن قرار دارد، از دوران کهن به عنوان مکانی مذهبی و عرفانی شناخته می‌شده است. این منطقه در گذشته محل زندگی زرتشتیان بوده و پس از ورود اسلام نیز به مرکز مهمی برای تصوف و عرفان تبدیل شد. به همین دلیل، فرهنگ معنوی و دینی در پاوه و مناطق اطراف آن بسیار قوی است.

در دوره‌های مختلف تاریخی، پاوه به دلیل موقعیت جغرافیایی و ارتباط نزدیک با عراق کنونی و مناطق دیگر کردستان، اهمیت نظامی و اقتصادی ویژه‌ای داشته است. این شهر در دوران قاجار و پهلوی نیز به عنوان یکی از مراکز مهم تجاری و نظامی در منطقه غرب ایران شناخته می‌شد.

صنایع دستی پاوه

پاوه به عنوان یکی از شهرهای کوهستانی و فرهنگی، از دیرباز به صنایع دستی گوناگون شهرت داشته است. این صنایع دستی نشان‌دهنده‌ی فرهنگ و هنر مردمان منطقه است و بسیاری از آنها هنوز هم به شیوه‌های سنتی تولید می‌شوند. برخی از مهم‌ترین صنایع دستی پاوه عبارتند از:

  1. گیوه‌بافی: یکی از معروف‌ترین صنایع دستی پاوه، گیوه است. گیوه نوعی کفش سنتی است که در مناطق کوهستانی و گرم ایران و به ویژه در کردستان و کرمانشاه مورد استفاده قرار می‌گیرد. گیوه‌های پاوه به خاطر کیفیت و دوام بالای خود، شهرت بسیاری دارند. زنان و مردان پاوه‌ای از گذشته تا کنون به تولید این نوع کفش مشغول بوده‌اند و این صنعت به عنوان یکی از منابع درآمد خانوارهای این منطقه محسوب می‌شود.

  2. قالی‌بافی و گلیم‌بافی: قالی و گلیم از دیگر صنایع دستی مهم پاوه هستند. طرح‌ها و نقوشی که در قالی‌ها و گلیم‌های پاوه دیده می‌شود، ریشه در تاریخ و فرهنگ کهن کردستان دارد. رنگ‌های طبیعی و نقوش سنتی که الهام‌گرفته از طبیعت کوهستانی و فرهنگ عشایری منطقه است، از ویژگی‌های بارز این قالی‌ها و گلیم‌هاست.

  3. چوغا: چوغا یا چوخا یکی از لباس‌های سنتی مردم پاوه است که در گذشته به عنوان لباس روزمره استفاده می‌شد. این لباس از پشم بافته می‌شود و به دلیل گرم بودن و سبک بودن، بسیار مناسب اقلیم کوهستانی پاوه است. چوغا بیشتر توسط زنان پاوه بافته می‌شود و هنوز هم در برخی مراسم سنتی و محلی از آن استفاده می‌شود.

  4. نمدمالی: نمدمالی نیز یکی از صنایع دستی کهن پاوه است که در گذشته بیشتر برای تولید فرش و زیرانداز استفاده می‌شد. نمدهای پاوه از پشم گوسفند تهیه می‌شوند و به دلیل استفاده از مواد طبیعی و شیوه‌های سنتی، دارای کیفیت بالایی هستند.

اقلیم پاوه

پاوه در ناحیه‌ی اورامانات و در ارتفاعات زاگرس واقع شده است. این منطقه به دلیل قرارگیری در یک منطقه کوهستانی، دارای اقلیمی سرد و کوهستانی است. تابستان‌های پاوه معمولاً معتدل و خنک و زمستان‌های آن سرد و پر برف هستند. همین ویژگی‌های اقلیمی باعث شده تا پاوه در طول سال، جاذبه‌های طبیعی و مناظر زیبایی برای گردشگران فراهم کند.

وجود کوه‌های بلند، جنگل‌های بلوط و رودخانه‌های خروشان از جمله ویژگی‌های طبیعی پاوه است. رود سیروان که از کوه‌های اورامانات سرچشمه می‌گیرد، از میان پاوه عبور می‌کند و مناظر بدیعی را ایجاد می‌کند. این رود علاوه بر تأمین آب کشاورزی، یکی از جاذبه‌های گردشگری منطقه نیز محسوب می‌شود.

جمع‌بندی

پاوه شهری با تاریخچه‌ی غنی، فرهنگ اصیل و طبیعت بکر است. صنایع دستی پاوه همچون گیوه‌بافی و قالی‌بافی، نشان‌دهنده‌ی فرهنگ و هنر مردمان این منطقه است که از گذشته تا به امروز حفظ شده است. اقلیم کوهستانی و طبیعت زیبای این شهر، آن را به یکی از جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه تبدیل کرده است. اگرچه پاوه در طول تاریخ با چالش‌های مختلفی روبرو بوده است، اما فرهنگ، هنر و طبیعت آن همچنان زنده و پویا است.

 

لباس محلی پاوه

Check Also

خرید لباس محلی دخترانه

خرید لباس محلی دخترانه

خرید لباس محلی دخترانه   اگر می خواهید از قیمت مدلهای مختلف آگاه شوید به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + = 17